FLUG

FLUG ry

Toiminta

Finnish Linux User Group FLUG ry

Suomen Linux-käyttäjien yhdistys

Syyskokous 2016

Finnish Linux User Group FLUG ry:n sääntömääräinen vuoden 2016 syyskokous järjestetään tiistaina 18.10.2016 klo 17:15 alkaen Tampere talolla neuvotteluhuone Aariassa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere.

Puhe-, ääni- ja osallistumisoikeus yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä. Kannattajajäsenillä puhe- ja osallistumisoikeus. Henkilöllisyystodistus mukaan.

Kokouksen esityslista

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 11 pykälän syyskokoukselle määräämät asiat.

Lisäksi kokouksessa käsitellään ja päätetään myös vuoden 2015 tilinpäätöksestä sekä tili ja vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2015 hallitukselle ja toimihenkilöille.

FLUG järjestää kokousta ennen seminaarin samassa tilassa klo 16:15 alkaen, aiheena yhdistyksen ja Linuxin alkutaival. Seminaariin ja kokoukseen saa osallistua etukäteen ilmoittautumalla vaikkei osallistuisikaan Mindtrek-konferenssiin.

FLUG kustantaa myös 9 jäsenelleen vapaalipun koko Mindtrek-konferenssiin pyytöjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja varaus sähköpostitse osoitteeseen: samuli.ketola (at) work-studiosfin.fi .

Samuli vastaa ilmoittautuneille ensi keskiviikosta 5.10 alkaen. Vastataan myös heille, jotka eivät ehdi ilmoittautumaan 9. ensimmäisen joukossa. COSS ilmoittaa sähköpostilla tarkemmat ohjeet menettelystä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan seuraavat tiedot:
- Nimi*
- Sähköposti*
- Organisaatio
- Maa/kansalaisuus
- Erikoisruokavaliot (jos on)
- Osallistuuko maanantain iltajuhlaan Pakkahuoneella*
- Onko lupa julkaista nimi ja organisaatio Mindtrekin nettisivuilla*

Tervetuloa kokoukseen!

Yhdistyksen hallitus

Tukijat

Kuningas­pingviinit

Novell
Netorek Oy
NordicMind
Red Hat

Pingviinit

Pohjolan Tietotekniikka
Xetpoint